Allt flyttat

Sååå skönt idag har det sista flyttats från mammas hus till hennes lägenhet.
Ja i alla fall det som hon ville ha med sig.

Nu är det bara det stora projektet att tömma huset på allt som blev över! Och det är kanske det största jobbet av allt. En blandning av gammalt, nött, trasigt och helt. Plus allt som finns kvar efter min pappa som sparade på allt som han sa "kan vara bra att ha grejer". Men man undrar ju för vem det var bra att ha? Mycket är omodern och förlegat så det kommer att bli många lass som går till återvinningen skulle jag tro!

Men huvudsaken är ju att mamma är installerad och nöjd och fått med sig allt det hon ville ha. Det blev hur bra som helst i hennes nya lägenhet. Verkar som om lägenheten var byggd utifrån hennes möbler och grejer. Allt passar perfekt!

Nu ska vi se hur det funkar för henne att sova i sitt  nya sovrum! Imorgon ska vi borra i väggar för att få upp de sista tavlorna.

Just nu sitter "mannen i mitt liv" och försöker programera mammas TV för att få in alla kanalerna. Manualen till TV´n har tydligen försvunnit på något sätt och jag har kollat på nätet för att se om jag kan hitta den digitalt någonstans. När jag till slut hittade den så visade det sig att de skulle kosta 30 US Dollar att ladda ner den. Mycket märkligt  det brukar ju vara gratis att ladda ner manualer….men tydligen inte just på denna modell av TV.

En kommentar

  1. Karro

    Jo du förresten, du skriver att de är en massa saker kvar i huset som ni inte vet vad ni ska göra utav…..hör me ja o brorsan….vi vill nog ha nåt som blir över….vetja?!?!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.