Framstupa sidoläge

Att bo på hotell har flera fördelar. Men det är särskilt två saker som jag tycker är lite extra bra,

  1. Hotellfrukost….att någon har varit uppe före mig och dukat upp ett bord av läckerheter som jag kan hugga in på. Dessutom slipper man ju plocka bort allt efter frukosten och man slipper diska.
  2. Lakanen i sängen…den kvalitet som dessa lakan har är helt underbara…det är ju hur skönt som helst….och dessutom slipper man ju bädda sängen efter sig!

Men själva hotellsängarna är det väl lite si och så med. I natt har jag sovit i en hotellsäng som nog sett sina bästa dagar. Såg helt okej ut på håll,,,,men när jag sedan la mig ner så var den hur mjuk som helst. Jag hade lite svårt att hitta min utlimata sovställning. Jag brukar ligga halvt på mage typ "framstupa sidoläge" men det funkade inte alls i denna säng. När jag försökte lägga mig i min sovställning så var det ungefär som att gå ner i brygga.

I morse när jag vaknade så kändes det som om min rygg var en krokskruv. Nu kämpar jag med att vrida tillbaka min rygg i rätt läge igen så att jag orkar sitta och jobba hela dagen. För att sedan ikväll åter ta en brottningsmatch med den mjuka hotellsängen! Men lakanen var i alla fall av rätt kvalitet…mjuka och sköna…jag får kanske bädda på golvet inatt istället!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.