Tillbaka till 1894

Igår kväll besökte jag Carl Larssons hem i Sundborn utanför Falun. En häftig och lite märklig upplevelse, som att delta i ett "hemma-hos-besök" från 1800-talet.

Det var en mysig och annorlunda upplevelse. Man bara väntade sig att självaste Carl Larsson skulle kliva in i rummet  med penseln i handen, att höra dunket från hans fru Karins vävstol eller att någon av de 7 barnen skulle komma inrusande över tröskeln.

Det var så häftigt att helt plötsligt hamna i 1800-talet, att se alla de miljöer som man så väl känner igen från Carl Larssons tavlor och att bli guidad av en person som kunde fånga vårt intresse och föra oss tillbaka i tiden!

Tack Region Dalarna för att jag fick denna möjlighet! Jag vill också passa på att tacka alla de fantastiska personer jag fått möjlighet att stifta bekantskap med under dessa två dagar. Jag är övertygad om att detta nya nationella nätverk som vi skapat dessa dagar kommer att lyckas väl och att vi kommer att kunna dra stora fördelar av varandra. Tillsammans är vi starka!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.