Nödlarm utlöst

En rätt spännande morgon! Jag befinner mig med ett gäng glada västerbottningar på resa i Italien där det första nedslaget är Turin och Slowfood mässan. Igår morse när jag vaknade skulle jag ta en dusch och upptäckte då att duschen var byggd för en "minimännsika". Den är typ 50 x 50 cm stor och jag må då säga att det var inte alls lätt att kunna få plats med några större yviga rörelsen på detta lilla utrymme.

Hur som helst efter att ha utövat viss akrobatik klara´de jag  av denna duschupplevelse och det  blev dags för frukost. När jag kom ner i frukostmatsalen så kom samtalet att handla om duscharna. Det visade sig nämligen att en av deltagarna på resan hade lyckats lösa ut larmet i sin dusch….

Det hänger nämligen ner en sladd i duschen och vederbörande resenär trodde att detta var en sladd som gick till fläktsystemet. Så när toaletten blev immig och varm av duschandet så ryckte denna person i sladden …= och då gick larmet!

En liten lustig sak hände då, nämligen att telefonen började ringa och det var mannen i receptionen som ringde och undrade vad som stod på! Men undrar ju hur man tänkte när man installerade larmet och sen har rutinen  att de ringer upp till rummet och frågar vad som hänt? Om det är så att man larmat pga att man kanske ramlat i duschen eller så då är det ju lite svårt att ta sig ut till bordet bredvid sängen för att kunna svara.

Eller kanske de har larmet i duschen för att man ska rycka i snöret innan man kliver in i duschen och be om roomservice och hjälp att kunna komma åt att tvätta sig på ryggen pga att duscharna är så små att man knappt kan vända sig om…? Ja jag vet inte tror att jag ska fråga i receptionen innan vi checkar ut och drar vidare till Alba,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.