MyggA

Ibland är det ju bra att vara riktigt vaken innan man ställer sig i duschen på morgonen!

Imorse ringde väckarklockan kl.04.30 eftersom jag skulle iväg med taxi till flyget kl.05.30. Yrvaken stapplade jag in i duschen. Efter att som jag trodde vaknat till i vattenfallet så torkade jag mig, släckte ljuset i badrummet och skulle just gå in i sovrummet för att hämta mina kläder som jag glömt där inne.

Men just som jag lämnade badrummet kom jag på att jag skulle ta lite deodorant så utan att tända i badrummet sträckte jag in armen och tog vad jag trodde var deodoranten och smetade på ett lager….men jag tyckte att det luktade lite konstigt och kändes lite märkligt.

Lätt förvirrad tände jag lämpan i badrummet och fick se att det jag höll i handen var inte deodoranten utan MyggA = myggmedel i rollon format….Hmmmm…bara att kliva in i duschen igen och börja om igen.

Ja ja…jag hann ju vakna till i alla fall och var klädd och klar kl.05.30 då den förväntade taxin skulle komma. Vilket den inte gjorde…kl.05.40 ringde min kollega och undrade om taxin hade kommit till mig ännu….nej sa jag och vi fick börja efterlysa denna.

Det visade sig att taxibolagt hade missat att de skulle åka både till Vännäsby och till Hjåggsjö. Men sent om sider kom det i alla fall och vi hann precis checka in innan den magiska ½ timmen före anvång hade passerats.

Så raka vägen genom säkerhetskontrollen och vi var redo att gå ombord. Men det var inte flygplanet…det visade sig att vårt flyg lyfta pga att det vare för halkigt på landningsbanan. Förast sa de att de var tvungna att vänta tills dess vinden vänt eller det slutat snöa…oj då tänkte vi….detta kan komma att ta lång tid!

Det blev till att vänta först en timme inne vid gaten och sen ytterligare en timme ombord på flygplanet innan banan var i ett sådant skick att vi kunde lyfta och styra kosan mot Stockholm.

Ja så kan en vanlig onsdag morgon börja…vi kom lite sent till konferensen men missade bara en av dagens föreläsare och henne hade vi ju som tur var hört tidigare så det gjorde ju inte så mycket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.