8 timmars väntan

Sitter på Arlanda och väntar….det är drygt att behöva vänta i 8 timmar innan vårt flyg mot Italien ska avgå. Snålheten bedrog visheten då vi för ett par månader satt hemma framför datorn och skulle boka våra biljetter…..eller kanske inte?

Det kostade nämligen nästan 4 gånger så mycket att ta ett eftermiddags flyg från Umeå till Stockholm istället för att ta ett plan på förmiddagen. Och vi kände att de
3 000 kronor som vi sparade på att åka på förmiddagen kan vi ju ha mycket annat kul för när vi väl är framme.

Vi har nu bänkat oss på ett café och jag känner att det var tur att jag tog med mig datorn. Nu kan jag ju passa på att sitta och skriva på min slutredovisning av projektet samtidigt som vi väntar. Ja, jag vet jag är ju egentligen kompledig idag men å andra sidan så ska ju detta arbete göras och jag kan ju passa på då jag ändå bara sitter här och väntar,

Mannen i mitt liv sitter här bredvid med sin kaffekopp och är djupt försjunken i sina böcker och sina hemläxor. Så man kan ju säga att vi är nog lika galna båda två…= vi tar kompledigt och åker till Stockholm och sitter på Arlanda och jobbar.

Men när vi väl får kliva på planet så är jag övertygad om att vi båda känner att vi är rätt nöjda med att vi har hunnit med en del under vår "väntetid"..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.