Stolt över mig själv

Så skönt att ibland få känna sig stolt över sig själv! Eller hur?

Idag har jag jobbar hemifrån eftersom äldsta dottern tog den ena bilen idag så att jag inte kom mig iväg till kontoret. Men det är faktiskt skönt att sitta hemma och jobba ibland. Jag blir liksom mer effektiv än på kontoret….eller egentligen inte mer effektiv utan det handlar väl mer om att jag får jobba ostört. Ingen telefon som ringer hela tiden och inte en massa besök.

Har suttit vid min dator och skrivit ihop en massa texter som jag låg efter med samt hunnit med att i lugnoch ro läsa igenom en massa dokument som jag hade liggande.

Dessutom har jag nu ikväll hunnit få upp julgardiner i matrum och kök samt ställt fram adventsstakarna…..känns helt otroligt lyxigt att hunnit med det också. Nu kan man fokusera på allt det andra som måste göras i helgen….typ måla lite väggdekorationer i huset i Vännäs samt golvlister. Kanske kan vi också hinna med att fara och köpa golvet till sovrummet och eventuellt också färg och annat till toan i mammas gamla hus.

Det är ju bara några veckor kvar innan gästerna från Italien kommer och ska inkvarteras i huset så det gäller att ta varje tillfälle i akt för att få det mest akuta grejerna gjorda…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.