Kablar också

Idag har jag flyttat kontoret till nya lokaler…
Jag hade mätat och måttat utifrån ritningarna och tyckte att jag hade läget helt under kontroll. Ordnat med "flyttgubbar" och packat ihop allt och så bar det iväg.

Men vad händer när jag ska in med allt i det nya lokalerna. Jo, någon "osmart" individ har tydligen fått för sig att i en kontorslokal ska man ha en sådan där fördömdade elkanal/ramp som täcker två av väggarna. Detta syntes inte på ritningarna.

Jag hade ju räknat ut det så bra att jag skulle kunna placera bordet så att jag slapp sitta med ryggen mot dörren och att jag skulle få bokhyllorna placerad på ett riktigt smart och lättåtkomlig ställe.

Men inte gick det inte! Man kan ju inte ställa bokhyllorna mot elkanalen/rampen…..då hamnar de ju en bit från väggen och det ser ju inte bra ut. Hur tänkte man då när man klädde två hela väggar med dessa elprylar? Kanske var tanken att man inte skulle kunna möblera på ett smart sätt!

Jaha, nu blev det ju inte alls som jag hade tänkt det hela utan precis tvärtom….men jag får väl sova på saken….kanske kommer jag på någon vettig lösning!

Det är ju lite svårt att få till det hela praktiskt då man har vissa bestämda mått på de befintliga möblerna och det inte går att bygga om hur mycket som helst.  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.