Listad….

Va….redan söndag kväll igen!
Tänk vad veckorna går snabbt. Nu har vi snart avverkat januari månad, bara en vecka kvar. Ja, tiden verkar rusa iväg. Man har inte en chans att hinna med allt man föresatt sig att göra. Varje morgon vaknar man upp och har "att-göra-listan" i beredskap och tror att man ska hinna med allt. Men reda efter en timme på jobbet så inser man att det inte kommer att funka idag heller.

Har man tio punkter på "akut-lista" på morgonen så kanske man hinner med fyra punkter under dagen och sen fyller man på "akut- listan" med 8 nya punkter som ska fixas. Listan har en förmåga att växa.

Men det är ju toppen att listan växer…..det visar att man behövs! För tänk hemska tanke om listan en dag skulle vara tom då behövs man ju inte…..Jippiiii…..jag älskar mina "att göra listor"!

En kommentar

  1. Stina Jansson

    Hög igenkänningsfaktor i den här bloggen… 😉

    Kan vara lurigt med att-göra-listor, de kan i värsta fall bara öka stressen. Men för mig funkar det, det blir ett sätt att organisera kaoset och det klirrar till direkt i hjärnans belöningssystem när man får bocka av sånt som är gjort!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.