Oppps det gick fort

Tror aldrig jag varit med om att våren kom så plötsligt något år tidigare…Visst våren kan komma plötsligt….men detta år var den kanske särskilt efterlängtad (åtminstonde av mig….efter denna långa och kalla vintern).

Idag har det varit riktigt "shorts-väder" ….när kunde man gå i shorts kl.19.30 utomhus den 24 april sist?

Har fått altan skurad och inoljad, trädgårdsmöblerna har fått "vår-vården", rabatterna rensade och nästan hela tomten krattad. Maj månad det att bli en ovanlig månad…normalt brukar ju det vara värsta paniken för att få vårbeslyren fixade, Men i år kommer man kanske att hinna med att göra en massa andra "nyttigheter" under maj istället! Känns ju toppen!

Att denna vårhelg sammanföll med 4 dagars ledighet över påskhelgen har ju inte gjort saken sämre. Visserligen var vi till Umeå och shoppade igår (lördag) och idag har det varit avslutning för "Någonting större" och sen fika hos mamma så jag har inte tillbringat hela helgen i trädgården…men är rätt nöjd ändå!

En dag till på ledigheten och då hinner man kanske med att skura bron och ballkongen på framsidan och få den oljad också….samt bli klar med krattningen.

Ja visst ja…jag har ju ett hus till att ta hand om…det glömde jag visst….hmmm…men det kanske blir fint väder några dagar till så att man hinner med krattning och vårbestyren i "Vännäs-huset" också den kommande veckan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.