Sysslolös..!!!

Sysslolös…är jag inte! Inte om man har två fastigheter som ska skötas. Alltid är det något man måste fixa med. Det ska klippas gräs, rensas ogräs, plantera, bytas en planka eller målas.

TID ÖVER ELLER?
En tanke som slog mig var: – Vad gör alla de som  bor i lägenhet med sin lediga tid?
De måste ju bli hur mycket tid som helst "över"…..eller?

Nej, det kanske inte är så. Det är nog så att man fyller nog tiden med annat. Kanske hinner dessa lägenhetsboende umgås med vänner och släkt, syssla med hobbys och "bara ta det lugnt"…

Det känns som att det just är ovan nämnda saker man inte riktigt hinner med då man alltid har en massa saker som bara måste göras.

SOMMARPROJEKT
Varje sommar är det ju dessutom sådana typiska sommarprojekt som ska genomföras. Projekt som man inte kan göra på vintern. Typ bygga utomhus, måla, plantera i trädgård och sådant. Projekten brukar hopa sig!

Men i år hade vi bara ett större utomhusprojekt och det var att byta ut räcket till altanen. Vi sa i våras att vi skulle se till att få detta fixat innan semestern. Det brukar vi i och för sig säga inför varje sommarprojekt att vi ska ha gjort det innan semestern. Men det brukar inte bli så….allt drar ut på tiden och sen står man hela semestern och fixar med dessa istället! Men döm om min förvåning….vårt sommarprojekt blev KLART idag…..flera veckor före semestern!!!! VI är nästan i chokctillstånd!

Undrar just om jag inte ska planera in ett nytt litet sommarprojekt i år då vi ändå har kommit igång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.