”Lill-lördagen” är försvunnen

Var tog "Lill-Lördagen" vägen?

Förr pratades det om att onsdagen hade något speciellt….det var "Lill-Lördag"…det var "mitt-i-veckans" festdag. Det hör man aldrig talas om nu för tiden!

Nu är det nya begreppet "Fredags-Mys"….det är full fart mot helgen…allt fokus ligger på helgen. Fredags kvällen är veckans myskväll…det ska vara god mat, mys framför tv´n, trevliga afterworks mm.

Kan tycka att jag saknar "Lill-Lördagen" att vi kan få fira lite "mitt-i-veckan-mys" och att vi inte lägger allt fokus på fredagskvällen och helgen.

Nej, fram för lite mys mitt i veckan….det kan vi behöva….och det är vi värda!

 

En kommentar

  1. Carina

    Du har så rätt Victoria!
    Det är nästan så att på söndagkväll börjar människor hålla andan, spänna axlarna och kisa med ögonen…för att ta sats och springa igenom arbetsveckan!…och snart är det fredag igen, puh, nu kan vi slappana av och må gott…ända till söndagkväll när det är dags igen ;-)…Hahaha, skämt å sido, vi hamnar väl alla i den fasen ibland.

    Men visst är det härligt om vi kan passa på att njuta av det vi gör, ta en paus och umgås bara för att vi mår gott av det när helst vi känner för det. Och kan vi få tycka att arbetsveckan känns spännande, inspirerande och rolig, då kan vi skatta oss lyckliga 🙂

    Lycka till och hoppas du trivs med dina nya arbetsuppgifter!

    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.