3xH = Härliga Höst Helg

Det är Höst och det är Helg och det är Härligt…

Egentligen brukar jag tycka att just november är en tråkmånad! Mörk och kall och tråkig! Men i år känns det annorlunda faktiskt!

Troligen beror det på att kylan inte har dykt upp på riktigt ännu samt att det händer så mycket i mitt liv just nu. Både stort och smått….känns som om jag har så mycket roligt och spnnande att se fram emot just nu!

Det är mysigt att få tända alla dessa ljus överallt inom och utomhus…och ge sig tid att mysa. Våga krypa upp i soffhörnan och inse att livet inte är så dumt trots allt och att man har det rätt så bra!

Att jag desutom har fått förgylla min november lördag med den stora äran att vara borerlig vigselförrättare idag känns ju extra härligt!

Att få möjlighet att viga ett lyckligt brudpar är häftigt….kärleken till livet liksom spiller över på mig lite och man stannar upp och reflekterar själv också. Något som vi gör allt för sällan i våra annars få fullspäckade liv.

Så våga stanna upp och njut av livet gott folk….ingen tjänar på att rusa på som en tok genom tillvaron!

En kommentar

  1. Maria och Rune

    Tack Victoria för din insats som vigselförrättare! Du gjorde vår bröllopsdag så underbar och till ”ännu ett ögonblick att spara på”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.