Återvändandet

Imorgon kväll kommer äldsta dottern hem efter att ha studerat italienska i Milano i 3 månader. Oj, vad fort det gått…och vad mycket nya erfarenheter hon kommer att ha med sig i sitt bagage. Inte minst från att ha bott i en italiensk familj under sin vistelse och fått ta del av den italienska kulturen på nära håll!

Å ena sidan kändes det ju som om hon skulle vara borta i en evighet men å andra sidan har det gått så fort…

Det har hänt så himla mycket här hemma sedan hon reste så det känns som om hon varit borta jätte länge.. Jag har dels hunnit börja nytt jobb på VK sedan hon for och dessutom hunnit bli headhuntat av en annan arbetsgivare och sagt upp mig. Det har minst sagt varit en mycket händelserik höst!

Ibland är livet underligt….det kan bli lite tvära kast…men man måste ta tillvara på de chanser som erbjuds en och våga stanna upp och fatta beslut som ibland kan vara svåra att fatta.

Hur som helst ska det bli toppen att få hem den förlorade dottern igen! Det är så tomt här hemma! Yngsta dottern har ju börjat gymnasiet i Umeå och har jobbat rätt mycket under hösten så henne har man inte heller sett mycket av.

Men sånt är livet…ungarna växer upp och snart sitter vi helt ensamma här hemma och undrar var alla åren tagit vägen!

Nej, man får stanna upp och njuta av de små tingen också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.