Nackdel blev fördel….kanske!

Har skaffat mig nya rutiner!

Samåker numera med "gubben" till jobbet på morgonen. Ovanligt men rätt skönt faktiskt. Kom på att det är ju rätt korkat att jag ska sitta och endera köra med egen bil till Umeå eller ta bilen till Vännäs för att sedan parkera och ta buss eller tåg till Umeå. Dessutom verkar det ju som om det inte är något bra alternativ att åka kollektivt. Bussar och tåg verkar ha problem att hålla tiderna och det skulle ju innebära att jag inte är på plats när jag ska börja min arbetsdag. Men då min man kunde ändra sina arbetstider till 7.30 – 16.30 så såg vi en ny lösning…nämligen samåkning!

En nackdel är ju att jag då jag samåker är på jobbet kl.07.10 och börjar inte jobba förrän kl.08.00. Men en nackdel som jag valt att se som en fördel!

Efter att ha samåkt i drygt en vecka så insåg jag att jag kan ju nyttja väntetiden till något vettigt…nämligen vardagsmotion. Rätt skönt att hinna ta en morgonpromenad på sådär 40 minuter innan man startar upp datorn och börjar dagens jobb. För jag vet  ju hur jag är…i och med att jag kommer till jobbet så startar jag datorn och börjar jobba och bryr mig inte så mycket om att jag är alldeles för tidig! På detta sätt så kommer jag mig ju iväg ut på en prommis på morgonen, vilket inte är så dumt!

Dessutom finns det rätt många småvägar man kan vandra på uppe på Umestan. Man besötmmer själv hur länge man vill vara ut och spatsera beroende på väder och vind.

Så nu får jag väl bara hålla tummarna för att vädrets makter är med mig sådär mellan 7 och 8 på morgonen så att jag kan få min vardagsmotion varje morgon!

Idag var jag dessutom ut en sväng på lunchen också vilket inte var så dumt det heller….skönt att vädra hjärnan lite sådär mitt på dagen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.