Dagen efter

Igår när jag slog upp ögonen och tittade ut var det minst sagt med skräck i blicken. Inte ett fotspår syntes, inte ens vägen kunde man se sådär 30 meter bort: Alla var vitt vitt VITT. 

Till saken hör av jag dels var ensam hemma och hade under natten mot lördagen drabbats av magsjuka. Att må pytom och inte ha en snöslunga till hjälp kändes inte kul!

Pust och stön, bara att he sig ut och ta fram spaden. Inte så kul att skotta blötsnö i vinande vindar och dessutom må så hilma illa och blir tvungen att med jämna mellansrum springa in på toaletten.

Efter 3 timmar gav jag upp och gick in. Tog en dusch och la mig på soffan och somnade. Och när jag nån timme senare vaknade upp och tittade ut för att se om allt mitt arbete hade varit förgäves och det drevat igen. Så vad ser jag, världens bästa granne Nisse Isaksson hade varit ute med traktorn och skottat bort de jättehögar jag lyckats få ihop.

Tack för att det finns de som inser när "en kvinna är i nöd".

När jag idag slog upp mina ögon och tittade ut så möttes jag av en vacker vintervy. Solen skiner från en klarblå himmel och det är dessutom en helt "lagon" temperatur där ute.

Tänk vad det kan skilja på två dagars "kika-ut-genom-fönstret-på-morgon-upplevelse"!

Men utifrån att jag låg magsjuk igår och inte fick i mig någon mat alls så valde jag att stanna hemma och delvis i sängläge idag. Känns betydligt bättre i magen idag. Men man vill ju skona sina arbetskamrater detta så jag tog det säkra före det osäkra. Tur att man man sköta mail och telefonkontakter via sängen i alla fall!

Men om magen vill så är jag på benen och fullt arbetsför imorgon.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.