Hårliga armhålor som skapar debatt

I morse när jag satt i bilen på väg till jobbet så hörde jag ett inslag på radion om en kvinna vid namn Lina som tydligen hade visat sina håriga "orakade" armhålor på TV´n i samband med Melodifestivalen i lördags. Detta hade tydligen skapat ett himla rabalder i cybervärlden!

Jag såg Melodifestival men inte tänkte då jag på några håriga orakade armhålor, jag fokuserade på musiken! Jag vet inte om jag är ensam men jag märkte ingenting! Men tydligen var det något som varit framme med sin kamera och fotat dessa armhålor och lagt ut en skärmdump på nätet. Och detta har visst skapat en massa diskussioner om rakat och orakat. Men allvarligt talat …vem bryr sig?

Nog är det väl ändå så att detta är var och ens ensak…eller? Om man vill raka sig eller ej måste ju var och en få besluta! Nog finns det väl andra saker att engagera sig i?

Det stör väl ingen i just det sammanhanget! Annat var det på flyget som jag åkte med  från Umeå till Stockholm nu ikväll….När vi så där en kvart före landning blev serverade varma våta små handdukar så var det en kvinna som passade på att göra "kvällstvättningen" på planet. Hon började skrubba sig både här och där med denna lilla våta "trasa". In i BH´n och under kläderna och lite här och där! Men nog är det väl så att denna våta varrma trasa (som jag förvisso tycker lukta "huvva" och blöt hund) är tänkt att ha till att tvätta händerna etc.?

Jag blev förstt lite "fnissig" när jag upptäckte denna kvinnas skrubbande!
Jag tyckte att det känns brano mycket mer annorlunda än att visa håriga armhålor i TV. Men så tänkte jag lite på detta och insåg att jag kan ju  ha helt fel…kanske var det så att denna kvinna inte hade tillgång till rinnande vatten när hon kom till storstan (Stockholm) eller så kanske var det så att hon skulle vidare till en annan flight och behövde denna uppfräshning. Vad vet jag egentligen?

Jag tycker med andra ord att man inte ska vara så snabb att dömma andra i sin omgivning! Man har ju faktiskt ingen aning om vad de medmänniskor som finns kring en tänker och vad som styr deras handlingar! Varje person har ju faktiskt en valmöjlighet och väljer det som känns helt rätt för dem just då och det måste man väl ändå få göra utan att det finns de som ser en möjlighet att göra en cybergrej av det….eller?

Så fram för att stå upp för sina egna val här i livet!

En kommentar

  1. Hans-Inge Smetana

    Håller med. Därför försöker jag hela tiden politiskt arbeta för att mäniskor själv ska få välja. Men då blir det oftast stopp. Ett visst parti gillar tydligen inte det egna valet, eller åtminstone vill man begränsa det. Och det har jag svårt att förstå. Så därför nöter jag på ändå 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.