Det är stor skillnad

Man borde ju tycka att det inte spelar någon roll var man bor, när det gäller tillgång till vägar och kommunikation! Alla betalar ju skatt till vårt vägnät!??

Men det verkar inte vara så!

Vi bor efter en ”bortglömd” vägsträcka! = vägen mellan Hjåggsjö och Pengsjö (via Ockelsjö) ….
vägen som de ansvariga glömt!!!

Vi har i och för sig bara 300 m grusvägen men den går inte att köra! Vilket innebär att vi för att ta oss hem måste köra typ en mil längre (på en lervälling.. med stundtals stora hål och diken att ta oss genom) ..!!!!

När vi ringde ansvarig och undrade om de inte skulle kunna fixa vår backe så att vi kan ta oss till jobbet imorgon bitti så fick vi svaret att ”- men vad hade ni gjort om nu bott på Holmön?” hmm man undrar ju hur de tänker!?!!

Okej, bor man på en ö kanske man kan förutse att det kan bli problem men bor man på en ort på fastlandet 3 mil från en stan där de flesta pendlar så tycker man ju att någon borde bry sig?!?!!

Blir spännande att se om man kan ta sig nerför backen utan att fastna och komma till arbetet morgon bitti!

En kommentar

  1. Annika i grannbyn

    Victoria, jag har kommit på hur de tänker på vägverket… vi ska såklart åka till jobbet så tidigt på morgonen att det fortfarande är minusgrader. Då kan vi ju köra ”uppepå” leråsarna. Örjan frågade idag när vi skulle till Gräsmyr om vi skulle ta vägen över pärlanne (för det ser ju ut som om det skulle vara plöjda fåror i vägbanan).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.