Katastrof

Idag skulle jag överraska ”mannen i mitt liv” med en weekend i Skellefteå! Med Vårmässa, god o lyxig middag o övernattning på Skelleftå Stadshotell!

Först ville ”gubben” inte resa sig upp från frukostbordet om jag inte sa vad vi skulle göra (vilket jag vägrade). När vi till slut anlände Skellefteå o folkparksområdet var det. Fullständig kaos där! Det fanns inga parkeringar någonstans! Mannen som stod vid skylten ” Parkeringar” sa att det var fullt (vilket när vi väl kom in kunde se att det inte alls var). Men han sa att vi fick leta och att han minsann inte kunde rå för att mässan var så populär! Man undrar ju om han hade fått någon kurs i bemötande?!?!
Han var ju trots allt den första personen man som besökare mötte och borde ju förstå sitt uppdrag i arrangemanget kan man tycka!

Vi körde runt typ 20 minuter hit och dit och letade parkeringsplats! Överfullt överallt! Vi mötte dock en person som verkade ha en hopplös uppgift, nämligen en tjej från ett parkeringsbolag som åkte runt med en kamera och fotade alla som var felparkerade och skrev ut parkeringsböter! Men hallå! Kändes lite knasigt, här var det ett arrangemang som tydligen lockade folk från alla håll men där arrangörerna hade helt missar detta med parkeringar! Kanske skulle man istället försöka föra en dialog med arrangörerna!

Nåväl, till slut hittade vi en parkering (halvvägs uppe på Vitberget).
Då kom nästa problem…hur tar man sig in på området?
Chockade upptäckte vi att det bara fanns EN entré! Hmm….inte kundvänligt alls! Vi fick traska genom leriga gräsytor och geggiga pölar för att till slut hitta in!

Väl inne så kom nästa chock….vad var nu detta?
Mässområdet utomhus var helt oorganiserat! Det verkade som om de sagt till utställarna ”-Ställ dig där du tycker det passar!”
När vi efter cirka 30 minuter ville ha något i magen så var inte heller detta så lätt! Visst det fanns mat att köpa men de flesta av utställarna hade inte fattat att man måste visa upp via skyltar vad som fanns och hur man skulle shoppa! Sen när man väl fått sin mat blev man hänvisad till ett överfullt tält om man inte ville stå ute i duggregnet och äta!

Ja, ja tänkte vi, vi går in i ishallarna och kollar (min förhoppning var att där skulle vi minsann bli inspirerade). Men NEJ!!!! För det första var de två hallarna inte fyllda alls! De var fyllde till 75%!
Och vad var det för utställare!?!?! Var det första gången de ställlde ut eller? Deras montrar var inte ens inredda, i många av montrarna stannade vi upp, tittade på varandra och sa, undrar vad det är de vill sälja? Dessutom så verkade säljarna inte vilja sälja, de hade fullt upp med att prata med varandra eller sattes en stol och kollade i en broschyr eller en tidning!

Nej gott folk….lägg ner Vårmässan i Skellefteå och låt proffsen sköta detta med mässor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.