2013 = Ett ”bara-vara-år”

Har jobbat två och en halv dag denna vecka, sådär mitt i semestern. Lite både och att gå in och jobba lite mitt i ledigheten. Men mestadels positivt faktiskt. Dels så hinner man ju inte glömma alla inloggningar till jobbet och dels så hållar man sig lite ajour om vad som är på gång. Särskilt nödvändigt för mig då jag numera är inne och jobbar i en för mig relativt ny bransch med mycket nytt att lära!

Men nu väntar slutspurten av semestern 2012!
Ni vet hur det brukar vara den sista veckan. Oj då, dom skulle vi ju varit och hälsat på och dom hade vi ju lovat en sommarmiddag! Plus då alla "hemma-projekt" som man vill hinna avsluta!

Men SO WHAT….livet fortsätter ju efter semestern också! Eller hur?
Varför ska man försöka klämma in allt under några veckor?

En sommarmiddag med grillning kan man ju faktiskt genomföra lika bra vid ett annat tillfälle än mitt i semestern. Och alla "hemma-projekt" utomhus hinner man nog med under kvällar och helger i augusti då det fortfarande känns inbjudande att vara ute. Inne-projekten hör ju höst och vintern till kan man tycka!

Så det är ju märkligt att vi alltid försöker klämma in allt under sommaren och semestern då man egentligen ska vila och mysa! Ska jag säga förresten…..jag är ju en person som blir oerhört rastlös av att inte göra någonting. Det är nog något jag måste träna mig på…att "bara vara" som det visst heter!
Det får bli nästa års utmaning för mig 2013 = "ett bara vara år".

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.