Flyttkarusell

Flytta hit och flytta dit!

Är snart inne på slutspurten av renoveringen på baksidan av huset. Nytt soldäck med utespa är i stort klart (lite småfix kvar bara).

Just nu är det uterummet som får en ansiktslyftning. Nytt tak både utvändigt (check) och invändigt, infälld belysning ska upp, det ska byggas igen under och ovanför fönstren på insidan och så ska ett nytt golv läggas in. Ja, det är en bit kvar!

Men nu börjar paniken sprida sig….vi MÅSTE hinna! Alla möbler som ska in i uterummet står i friggan och vi måste ju få klart och få ut dessa så att vi har någonstans att förvara trädgårdsmöblerna i vinter. Att äldsta dottern dessutom har halva friggan med sina möbler gör ju inte saken bättre. Och i helgen kommer hon och ska trycka in ännu mer där i samband med att hon flyttar från den tillfälliga lägenheten hon haft i Umeå och drar iväg till Stocholm för studier.

Ja, det är rena flyttkarusellen! Det vore ju dessutom kul om vi kunde tömma ur garage och carport så att vi får in bilarna i höst också. Garage och carport har ju fått vara målar- och snickarverkstad hela sommaren och även här står en massa möbler och annat att ta hand om. Det kändes ju så enkelt när vi tömde mammas gamla hus i Vännäs i våras att "bara knöka in" detta i garaget "tillsvidare". Just detta ord tillsvidare är inget bra ord! Tillsvidare blir ofta längre än man tänkt sig!

 

En kommentar

  1. Vendela

    Hej Victoria,
    vad mycket ni byggt och fixar. Och schysst med ett utespa! Vill du inte visa upp byggandet på Byggla? Du får en present om du är intresserad! Maila mig så berättar jag mer 🙂
    /Vendela på Byggla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.