Mingel och möten

Idag har jag tillbringat dagen på Fjällräven Center i Örnsköldsvik!
Nej, jag har inte sett på hockey….

Jag har för på min arbetsgivares uppdrag deltagit i Företagardagen i Ö-vik 2012 för att skapa kontakter!

Dagen började med att jag redan kl.05.15 begav mig hemifrån på väg söderut med jobbets bil (som har sommardäck)! Eftersom jag av naturen är en kontrollfreak som hatar att vara ute i sista stund så tänkte jag att jag skulle fara i tid ifall det skulle uppstå problem på vägen! Man vet ju aldrig!

Visst, det var både mörkt snöigt och regnigt på min väg. Men jag tog det lugnt. Ett tag tänkte jag att snart kommer det ett meddelande på lokalradions trafikvarning; "Varning, varning, det finns ett långsamtgående fordon på E4:an på väg söderut"

Men allt gick bra och jag var i god tid på plats.
Min fantastiska kollega Ewa från Ö-vik anlände och vi riggare upp. Jag tänkte att detta blir ju intressant. Jag har ju ingen koll på Ö-viks företag…..jag känner ingen här!

Efter en härligt inspirerande föreläsning av mannan bakom "Glada Hudik teatern" så var det dags att sätta igång med mingel och kontaktskapande! Och till min stora förvåning så insåg jag att JA, jag känner nog en del folk med Ö-viks anknytning trots allt!  Många kära återseendenden blev det under dagen.

Och jag måste bara säga att "Ö-vikarna" är toppen! Vilket mottagande, vilka människor och vilken nyfkenhet och öppenhet! Dit åker jag gärna fler gånger!

Det var en tillställning där alla hade samma intresse och mål…nämligen att skapa kontakter som kan leda till affärer! Under de timmar denna aktivitet pågick fick jag kontakt med många som jag tror kan vara intressanta för att fortsätta dialogen med! Det handlar om att ge att ta…..att prata och lyssna…vad ödmjuk och lyhörd!

Egentlgen ett väldigt enkelt sätt att skapa affärskontakter om man bara vill!
Det handlar ju bar om att våga prata och ta kontakt!

Tack alla Ö-vikare för en trevlig dag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.