Tre gånger ursprung Vännäs

Igår var det så operationsdags!

Äntligen……som jag har väntat! Jag var inte orolig alls faktiskt.
Verkar som min omgivning var mer orolig än jag!
På på sjukhuset kl.06.50 och direkt i operationsstassen, skjorta med knytning i ryggen (helt omöjlig att knyta) samt ett par lustiga strumpor. Dropp kopplades in och ett gäng piller trycktes i mig.
Rast och och vila i 30 minuter och sen bar det iväg till operationsavdelningen.
Väl där möts jag av ett gäng iklädda pyjamas och med disktrasor på huvudet! Alla såg likadana ut, troligen för att man inte ska känna igen dem på stan!

Sen blev det till att kopplas upp med en otrolig mängd slangar och grejs. Tänkte att jag skulle kämpa emot och inte somna och det gick ju inte alls det!

Operationen tog väl sådär två timmar och sen blev det till att försöka vakna! Det var inte alls lätt. Kvar på uppvakningen blev jag i 6 timmar! Eftersom de inte kunde ge mig ryggbedövning pga diskbråcken så blev det lite fixande och trixande med smärtlindring. Men en morfinpump var ju toppen. Jag kan liksom ge mig själv smärtlindring….vilken uppfinning! När jag börjat kvickna till så insåg jag att det var en föredetta Vännäsbybo som var där och pysslade om mig!
Hoppas att jag inte var allt för besvärlig Eva!

Sen blev det med limousin (sjukhussängen) upp till vårdavdelningen. Väl däruppe så möttes jag av nästa föredetta Vännäsbo. Tack Anna för en god kvällsservice!
Inte nog med det….när nattpersonalen kom så var det ytterligare en Vännäsbo…..verkar krylla av dem här på sjukhuset! Nu var det Åsa som fick uppdraget att sköta om mig i natt!

Kändes tryggt att ha folk med Vännäs ursprung runt mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.