Det blir dyrt det här!

 Det kommer att kännas i plånboken att vara sjukskriven! Jag tänker inte bara på detta med förlorad arbetsinkomst utan på alla idéer jag får av att ligga och titta i taket!

Men Ipaden i sängen surfar jag iväg till helt nya sidor än de vanliga!
Vi håller ju på att renovera toaletten här hemma. En vägg till det angränsade rummet är borttagen för att ge plats för vårt hemmaSPA.

Först tror man ju att det blir ju inte så mycket jobb, lite nya väggar, golv och tak. Men sen när man ska finplanera så inser man ju att det är mycket MYCKET mer. Allt från inredning till avlopp, el, lampor och vattenledningar. Sen vill man ju få till det personligt och stilrent också.

När man går ut på alla de inspirationssidor som finns på nätet blir man ju snabbt helt snurrig. Det fins ju hur mycket fint som helst! 

Stackars "mannen i mitt liv" som tvingas höra om alla mina nya idéer när han kommer hem från jobbet varje dag! Det mesta kan man ju numera köpa via nätet och behöver inte flänga runt på en massa affärer. OCh det är ju skönt!

Nu skulle man ju bara ha en liten trollstav för att dels trolla allt på plats samt för att trolla fram en hel hög med pengar!
Hmmm…..där är ju det största problemet….pengarna!
Man har ju inte lust att göra en lågbudget grej och ta det billigaste och sedan ångra sig och tvingas göra om allt igen. Badrummet har blivit till det rum näst efter köket som kostar mest när man ska renovera. Och just badrummet är dessutom omgärdat av en massa regel i samband med renovering.

Det får bli en rad kompromisser, pruta lite här och lägga till lite där för att få ett badrum som man kan trivas i under många år framöver!

Men det är ju tur att det inte är någon akut brådska med att få det klart. Vi har ju ett badrum til som tur är! Annars hade det väl inte funkat!

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.