Redo för vårens och livets resa!

Nog för att jag och mina vilda djur älskar vintern, men nu börjar jag sakta komma in i vårkänslor och allt vad det innebär. Bara att höra fågelsången komma igång får mig att tänka på knoppar, vårblommor och grönska. Tror det snart är dags att köra en rejäl vårstädning och vädra ur vintern, jag vet inte varför men allt känns så nytt och fräscht när man gjort det. 

Ju närmare vi kommer maj blir jag allt mer och mer otålig på att komma dit. Sista april ska jag vara ute ur min lägenhet och då är det bara vanen, vägarna och skogen som väntar. Varken Nanna eller Gizmo vet om det än, att vi snart ska ut på vårt största äventyr hittills.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.