Efter 51 minuter lossnade det!

Matchen började väldigt trevande från Björklövens sida där Ö-vik överraskade. Ö-vik tog kommandot första 10 efter sömnigt spel av Löven. Björklöven försökte komma igång men det låste sig. Vi får tacka Petter Sandström för snygga och viktiga räddningar i början av perioden som höll Björklöven kvar i matchen. Den andra började som den första, väldigt tamt spel av Löven som gav farliga chanser till Ö-vik och där lagen får tacka sina målvakter för 0-0. I den tredje periodens sista 10 minuter lossnade det äntligen för Löven. Vändningen kom efter att Björklöven klarade tre mot fem i en minut. 1-0 kom efter ett snyggt uppspel av Tuhkanen som sedan slog en långpass till Quist som passade en diagonalare in framför buren där Palmebjörk kom farande och nollan var äntligen spräckt. Det andra målet kom efter en felstuds i Ö-viks zon som gav Michel skottläge och med en styrning av Ekeståhl Jonsson (?) såg  publiken pucken segla in i mål. Ö-vik satsade allt framåt sista minuterna men det gav ingen utdelning, istället fick Ö-vik se William Quist åka ifrån sin back med sin fina skridskoåkning och han kunde spika slutresultatet i tom bur.

Mina egna tankar om matchen!

•  Tuhkanen visade fin offensiv men tog en del risker. Med lite fler matcher i kroppen och tillsammans med laget så ska det nog ordna sig.
  •  Palmebjörk visade att han kommer bli viktig framöver med sina mål! Såg ni målgesten efter 1-0? Där kan vi bara säga en sak, vilken glädje!  Man såg att han trivs!
  •  Tylor Michel! Med den karaktären och energin är han en stor förebild för många.
  • Om man ska gå till PO så behöver man vara med från början. Det spelar ingen roll vilka som står på andra sidan, man ska börja starkt mot alla lag!
  • William Quist, härlig skridskoåkning!
  • Petter Sandström och Ö-viks målvakt gör riktigt bra insatser. Petter kommer att bli viktig med sin rutin framöver.
  • Ny match i dag, nya tag. Då tror jag att vi kommer att få se lite mer flyt i avsluten.

Björklöven-Ö-vik 3-0

Målskyttar Björklöven: Jon Palmebjörk, William Quist och Victor Ekeståhl Jonsson .

Skotten: 50-23