L(app)lands sydport

Läste en artikel i Aftonbladet häromdagen om en ung kvinna som gjort en egen app (program till smartphone) och på så sätt tjänat in en terminsavgift. Jag började leka lite med tanken. Vilken app skulle jag börja bygga? Mina barn använder surfplattorna frenetiskt och jag tänker lite elakt. Vad ska det bli av dagens ungdom? Kommer dom skapa program som lagar mat och knypplar m.m. Min app skulle i alla fall skicka en påminnelse om att stänga av telefonen eller surfplattan någon gång ibland och hälsa på en vän. ”Gilla” face to face å inte face to book. Jag har tänkt länge att jag ska hälsa på en vän som bjudit in mig på fika men jag har inte riktigt tagit mig för det. Kanske i morgon! I morgon är en bra dag! Vi ses!

Etiketter: , , , ,

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>