Aktiviteter och event.

Just nu verkar Dorotea’s föreningsliv puttra & bubbla av aktiviteter och event. Jag kan inte räkna upp allt som man kan ägna sig åt i Dorotea. Själv så ägnar jag mig mestadels åt längdskidor denna tiden på året. Det är så härligt att ge sig ut när det är ca 10 grader, och strålande sol så att snön gnistrar på träden. Det är som att kliva in i ett sagolandskap! Sedan så har vi ju förmånen att ha otroligt fina skidspår pistade med pistmaskin. Det är en fröjd. Pricken över i kom igår när jag skulle valla skidorna. Det var som att vinna på lotto! Jag hade lagt på nytt parafin. En liten egen häxblandning som jag tänkte testa dagen till ära och när jag ska lägga tillbaka verktygen i vallaväskan så hittar jag en burk Swix Blå super extra. Det är inte mycket kvar i burken men jag lägger på 3 lager på skidorna och ger mig ut i spåret med ett leende på läpparna och världens glid och fäste. Nu sitter jag och längtar till nästa skidtur. I morgon måste jag ut igen!!

Etiketter: , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>