Trädgårdstankar

?Jag har börjat samla inspiration till vår trädgård. Den behöver fräschas upp, mysas till och få fler ”rum”. Och så vill vi minska insynen en smula. Vi har inte satt vår prägel på den ännu. Det har varit fullt upp med att fixa med huset, så trädgården har fått vänta. Och det får den nog göra till nästa sommar. Men jag planerar gärna i tid.

?I år ska vi bygga altan. Äntligen! Det skulle vi ha gjort förra sommaren, men det kom ett burspråk i vägen. Vårt burspråk i vardagsrummet hade satt sig. Det lyftes upp och gjöts om. Inte alls så enkelt som det låter. Tidkrävande och tålamodsprövande. Men så är det att ha hus. Ett gammalt hus. Det dyker alltid upp nya spännande utmaningar. :) Det finns andra projekt som måste gå före trädgården. Som målning av verandan t ex. Tills vidare så njuter jag av bilder som ovan. Ljuvliga! Hela artikeln läser du här. Y

Bilder från Hus & Hem. Foto: Peter Carlsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>