”Jag är ledsen”

Norrköping Dolphins ledde länge herrligan, men tappade position i slutdelen av serien och plötsligt tog säsongen slut tidigt efter 2-3 i matcher mot Uppsala i kvartsfinalen.

Kroaten Toni Prostran hade chansen att ta Dolphins till semifinal med matchen sista skott. men det blev ringkant ut…

– Jag är mycket besviken. Jag har en väldigt dålig känsla, jag är ledsen. Jag fick läget och såg att det var typ fem sekunder kvar. Försvararen hoppade och jag fick ett ganska öppet skottfält. Jag hade en bra känsla när jag sköt, men jag missade – precis som jag  säger Prostran till Norrköpings Tidningar.

Om han spelar i Norrköping även nästa säsong?

– Det är för tidigt att säga. Hur det än blir måste jag få tacka fansen och alla runt laget som har hjälpt mig mycket under min första säsong utanför Kroatien, säger Prostran till NT.

”Årets coach” i herrligan Lasse Johanssons kommentar efter säsongspunkten:

– Jättesnopet. Man är aldrig inställd på att det ska sluta så här. Det känns alltid tomt och konstigt när man åker ut.

Lasse Joahnsson ska coacha damlandslaget i sommarens EM-slutspel. Om han sedan flyttar för coachjobb utomlands, tillsammans med frun Elisabeth Egnell, är en öppen fråga.

Till Norrköpings Tidningar svarar Johansson så här om framtiden:

– Jag vet inte alls. Nu ska jag bara vara pappa ett par dagar.

Uppsalas under säsongen ifrågasatte coach Kelly Grant kunde andas ut efter bortatriumfen i Norrköping.

– Det är viljan som avgör. Vi var usla i returspelet men vi lyckas ändå vinna matchen. I slutet handlar det om en poäng och vi lyckas hålla undan. Med bara några sekunder kvar lyckas vi äntligen trycka bort en retur. Jag vågade inte titta. Det var en otroligt jämn och spännande match, säger Grant till Upsala Nya Tidning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.