Silly: Tvekan om stjärnduon

Det råder tvekan kring forsättningen för Jämtland Baskets stjärnduo Jabril Durham och Mike Bruesewitz.

– Både Jabfril och Mike har spelat så bra och är därför väldigt attraktiva på marknaden. Det kan vilken som helst räkna ut. Det kommer att bli svårt att behålla dem, säger coachen Torbjörn Gehrke till ÖP.

Amerikanske pointguarden Durham vill gärna vidare.

– Just nu är jag väldigt öppen med mina planer för nästa säsong. Men jag och min agent vill komma vidare. Vi har stora mål med nästa säsong. Jag vill flytta upp två nivåer eller ligor, säger han till ÖP.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>