Resan går mot sitt slut

Efter en trevlig kväll på Gröna Lund med många skratt och glada miner, forsätter resan hemåt.

Några har endast sovit ett fåtal timmar så det det blev tyst i bussen efter endast några kilometer. Jag skulle tro att alla längtar hem till sin egen säng för en god natts sömn.

Vårat matförråd verkar aldrig ta slut så vi skulle kunna fortsätta ett par dagar till, men det känns som det räcker nu. Både elever och personal är nöjda efter många nya intryck och en intensiv vecka.

4 kommentarer

  1. Jennie

    Välkomna hem! Ska bli roligt att få höra allt ”på riktigt” också! Det har varit ett nöje att få följa er på resan via bloggen! Trevlig resa hem!

  2. Bjurholmare

    Tack för att vi har fått följa er resa! Mycket intressant, roligt och lärorikt. Hoppas att fler klasser på Castorskolan får samma möjlighet! Eller det kanske är ett måste nu? 😉

  3. Elever och personal

    Svar till Bjurholmare (2012-06-08 12:22)
    Tack. Vi har velat skriva så pass mycket att många fler än vi haft nytta och nöje av resan. Roligt om det har fungerat.
    Vi har talat om hur det skulle vara att försöka upprepa resan. Allt har gått så osannolikt bra utifrån omständigheterna att det skulle vara svårt att kopiera. Visst skulle man kunna göra fler liknande lågbudgetresor, men det behövs att många positiva faktorer faller på plats och samverkar. Återkommer om saken.
    Jan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.