Conny Forsströms demokratiskt socialistiska blogg

Politiska åsikter

Modernt slaveri, arbeta för 20kr i timmen i Sverige 2011!

Ja, ni läste rätt. Jag går av hänsyn till personen/personerna inte in på detaljer kring detta men sådant är en av orsakerna till att jag är socialist. Och inte är det konstigt att man vill ha det så att folket äger allt tillsammans, när UPPENBARLIGEN marknaden inte kan eller vill ta något ansvar för att människor har drägliga villkor. När UPPENBARLIGEN marknaden bara finns av ett skäl, att en klick i samhället ska kunna roffa åt sig välståndet!

Må kapitalisterna som betalar ut sådana löner sova dåligt, men det gör de inte. Tvärtom, de hånskrattar hela vägen till banken!

Att sen å andra sidan framställa arbetslösa som lata och arbetslöshet som ett individproblem, patetiskt, mina högervänner! Jag läste i Folkpartiet, Vilhelminas blogg här på VK-bloggen, att lägre lön (lärlingsjobb) är ett lågt pris att betala för att få förmånen att arbeta.

Kanske Folkpartisterna i Vilhelmina kan tänka sig att jobba för 20kr/timme?

Sverige är kallt och lär bli ännu kallare under dessa påhejare av vildavästern-kapitalism som högern alltjämt förblir! Rösta rött i nästa val! Rösta för ett humanistiskt samhälle!

Etiketter: , , , , , , , , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.