Lite smått o gott om Janders

Hej på er!

Nu har vi haft ledighet men även grejat på med det ena och det andra. Kenth har slutat pga jobbet som låssmed inte riktigt går ihop med spelandet ibland. Tyvärr kan det vara så ibland.. Vi har fått tag på en kille som heter Alf Rikner som ska hänga med på resten av årets jobb först o främst. Alf ska spela bas, förstås!

Ja på lördagmorgon så styr vi färden mot Malmbergets FH och ska spela upp till dans mellan kl 22-02. Innan dess hoppas vi få smaka på julbordet som ska serveras för dansgästerna. I morgonkväll är det Matz Bladhs som spelar på samma ställe så det är en riktig danshelg som Malmberget bjuds på! Ska bli trevligt fast det kommer att bli några timmar i bil…jaja så är det i branschen! =)
Fredag den 11:e så är det Äpplet igen som gäller, alltid lika kul med hemmaplan. Juldagen åker vi tilll ett nytt ställe för Janders, inte ens Christer har spelat där.. Bredbyn är platsen och själva stället vi spelar på heter Olympia. Bra att få spela bort lite julmat kanske.. =)

Övriga roliga jobb att se fram mot nu i vinter/vår. Den 17/4 så delar vi scen med giganterna i Lasse Stefanz på Hotell Lappland i Lycksele! Blir skitkul! Enligt vad vi hört så är det redan slutsålt och det är klart vi drar folk.. ;-))
I mars så är vi prel.bokad på Viking Line Rosella igen och det hoppas vi oxå blir av. Var en trevlig liten tripp fram o tillbaks till Mariehamn.
Plus lite annat smått o gott, allt är inte klart så häng med på blogg o hemsida för uppdateringar.

Ha det gott så hörs vi!

Mvh Peder, Janders

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.