Janders till Gran Canaria!

Hej!

Jajamänsan! Så är det! Den 24/1 2013 åker vi ner till Playa del Ingles på Gran Canaria för att spela på klassiska Playa del Sol. Vi ska vara där i två veckor så det blir tretton(?) kvällar på raken så det kommer nog kännas både här o där förmodligen men det är lediga dagar med sol o värme och chans till återhämtning. Kommer säkert vara någon i bandet som ska spela golf också. Hur som helst så ska det bli väldigt spännande!! =)
Det passar ju även bra att på tisdag 21/8 så kommer tv3 börja sända en dokumentär som heter Danspalatset Playa del Sol. Det får man inte missa!

Mera roligt som hänt i veckan är att just denna blogg som jag skriver i har blivit uppmärksammad på Sveriges största och bästa hemsida i ämnet dansband och dans överhuvudtaget, Danslogen. Kika in där och läs!
Det är en väldigt insatt kille i dansband som heter Markus Redman som skrivit några rader om vad han tycker och jag tycker han var snäll med mig. =)
Vi har även blivit veckans dansband på en sida som heter Dansbandssidan.com. Så det uppskattar vi verkligen! Tack till er!

Nu vilar vi i helgen för att nästa fredag, den 24/8 spela uppe i mysiga logen Hej. Blir trevligt att återse paret Agghammar igen. Dagen efter spelar vi alldeles strax utanför Piteå, nämligen Käcktjärn. Kul!

 

Tills vi hörs igen.. Ha det gott!!

Mvh Peder

2 kommentarer

  1. Sten

    Vi ses på Gran Canaria. Har bokat resa dit den 2 februari. Skall titta på programmet och se vad vi ger oss in på. Vet ni vilka som spelar efter er, där nere. Men innan dess så får man ju dansa till er bla. i Vännäsby. Blir kul.

  2. Janders Orkester

    Hej Sten! Vad trevligt!! =) I nuläget vet vi inte vilka som byter av oss men jag tror att det finns utlagt på Playa del Sols hemsida inom kort. Vi ses i Vännäsby då?! Mvh Peder, Janders

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>