back on track

 Har varit väldigt trött några dagar+långt hemifrån+brist med kommunikation+inte kunna prata svenska och uttrycka sig väl gjorde att jag fick en dipp i fredags och hade två jobbiga dygn. Men nu har jag kurerat mig väl och är på banan igen! Sms hemifrån är mer stärkande än vad man kan ana.. 

Idag tog jag en rejäl sovmorgon med gott samvete då jag gjorde research för min uppsats igår i form av besök i en kyrka. Väldigt givande! Fick vara med exakt om det jag ville ha med till uppsatsen så det känns kanon. 

Jag piggade även upp mig med lite shopping på förmiddagen. Det här armbandet köpte jag i Ina-Maries affär, känns bra då jag vet att det stödjer afrikanska kvinnor och garanterat inte är made in China som mycket annat är. Och 65 rand är inte en förmögenhet heller. 

Vädret är skönt även om de själva klagar över att det är vinterväder. Men 25+ och sol är helt ok för mig och något helt annat än vinter. Men till helgen kan det bli 40 grader så då blir det väl slut på klagandet över kylan. Ser att det fortfarande är relativt varm hemma så snö till min ankomst kanske är att hoppas för mycket.. 

Kram! 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>