Så var det klippt!

 Känns som jag är inne på upploppet här utav min Stellenbosch vistelse, åker hem om 4 dagar, voj voj! Så nu gäller det att göra allt jag inte hunnit med eller vill göra igen! Idag var jag och klippte mig. Efter en härlig hårtvätt med massage blev mitt hår utdömt, tydligen inte okej att ha tre färger i håret i vägräta led. Tycker det är supersmidigt och se hur snabbt håret växer på det sättet. Det var tydligen också GULT, frisörernas mardrömsfärg. Men jag rättade henne och sa att det är gyllen. Men jag hann bli så osäker att jag bokade in mig för färgning dagen efter. Men efter ett rejält klipp, de gillar uppklippt här och omsorgsfull föning så tyckte jag mitt hår såg helt fab ut. Så jag bokade glatt av färgiden och gick och åt en pannkaka istället.

 

2 kommentarer

  1. Elin Lockneus

    Vad du är rolig Emma! Bra att du står på dig och inte faller för pressen! Det känns ju lite som ett uttjatat knep att försöka sälja mer genom att trycka ner.

    Men dig trycker man inte ner så lätt! :)

    Hur var det förresten med adventsfika? Visst har du pratat om någon sånt innan du åkte?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>