Seif K: ”Väldigt dramatiskt”

Seif Kadhim ansluter alltså till Teg (bara den sista detaljen också klickar) med ett kontrakt året ut, även om det finns en klausul som möjliggör en övergång i sommar. Som ni säkert (?!) läst om i tidningen så blev det dock väldigt stressigt i slutet.

– Det blev väldigt dramatiskt. Vi fick jaga massa papper från Irak (där han spelade senast) och i Irak hade de gått hem för dagen. Det blev stressigt i slutet, men jag hoppas att jag är klar till seriepremiären.

Den senaste tiden ha varit strulig för Seif som efter turen till Irak har opererat foten två gånger.

– De hade gjort något fel första gången och jag fick göra om operationen. Det blev jättekonstigt, säger Kadhim som dock konstaterar att läkaren bara är människa också.

Han berättar också om två besök i Portugal där han var i samtal med dubbla portugisiska klubbar.

– Jag kan tyvärr inte berätta vilka det var. Ett lag i mitten av högstaligan.

Nu väntar spel i Teg. Det efter att inte ha fått något kontrakt i Syrianska (där han provspelade i sista minuten).

– Det blir bra att spela i Teg och jobba upp konditionen. Jag behövde en klubb där jag kan bygga upp mig, säger Kadhim som dock inte hymlar med att att målsättningen är att ta sig några steg upp i divisionerna till sommaren.

Sitt nya lag tror han dock mycket på.

– Om Teg får ihop laget så kan de skrälla, säger han.

En kommentar

  1. UFc

    Ja seif. inte konstigt att du inte vill säga klubbarna, få då kan nämnde isacson kolla upp det och få svar:seif? nae. om de kommer ihåg så blir det nog: han och hans agent kom hit och besökte klubben på deras intresse, inget mer. han skulle förmodligen få komma tillbaka till ett av laget och göra ett provspel om han betalade resan själv. men teg ska vara glada över att de värvat en bra spelare! ska bli kul att följa seif och teg i div 2. hoppas hoppas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.