Medias rapportering

Ja så har det varit en hemmadag. Frun tycker dom är lite för sällan. Och jag håller nog med.

Idag var det dock härligt att vara ute i det fina vädret med vårt lilla extra barn. Bra med frisk luft för både vuxen o barn. Min mamma brukade säga: – Frisk luft och rena kalsonger har ingen dött av. Och det är ju sant.

I går var tåget försenat mellan Norrköping o Stockholm så det blev lite jäktigt att ta sig till planet. Så jag ringde för att kolla nattåget som ju är både tåg o buss. Vi tog en taxi men det visade sig vara ordentliga bilköer. Vi hann dock i alla fall till flygplatsen och på Bromma är det betydligt snabbare checka in så vi kunde andas ut i flygplansstolen efter några bra dagar. Hann t o m justera partifullmäktiges protokoll innan jag åkte det är liksom lättare att justera på plats än skicka protokollet.

Nu har jag tagit del av medias rapportering från kommundagarna. Och då blir man bekymrad. Återigen konstaterar jag att jag kan nog inte varit på samma möten. Här var det ingen diskussion om vilken partiledare vi vill ha annat än när media frågade oss eller vilken linje partiet ska gå. Nej det var trevliga dagar med bra föreläsningar och god gemenskap. Partiledare ska vi välja i Umeå till sommaren och då diskuterar vi det.

Nu är dessutom snart ingående mejlboxen rensad vilket också känns bra. Är skönt att rensa bort innan veckan börjar för annars blir det ogörligt med det som kommer till under veckan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>