Sverige är fantastiskt!

Nu när jag återigen åkt genom Sverige så kan jag konstatera att Sverige verkligen är fantastiskt.

Men vi har ett avlångt land. Jag reser ju en del i mitt arbete i landet men då blir det inte så ofta bil annat än i länet förstås. Det är rätt intressant att åka genom Sverige i bil. Man hinner se rätt mycket och får en bra inblick i vägnätet i vårt land.

Nu blir det nog som vanligt ett stopp på IKEA i Sundsvall innan de sista 30 milen avverkas. Ett vanligt stopp när man åker förbi men denna gång blir det nog inte så många inköp Har man varit i Ullared är man liksom lite mättad. Men IKEA har ju lite att välja på så jag kan nog inte lova att jag går igenom kassorna utan att handla, utan jag kan nog hellre lova att det blir ett o annat inköpt  :-)
 
Tänkte just på att för ca 20 år sedan hade vi inte ens Claes Ohlsson i Umeå. Så det var ett av nöjena när man vara i Stockholm att besöka Gallerian. Nu har vi ju Claes Ohlsson, Jula, Media markt mm och nu har vi även fått Netonet så vi är välsorterade i Umeå. Lägger man då till att IKEA kommer inom kort så kan man nog inte hitta nåt som inte finns i Umeå annat än Gekås i Ullared då förstås :-)
 
Så slutsatsen blir att det inte är lönsamt att åka långt för att handla.
Etiketter: ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>