Skärpning, nån ordning ska det väl ändå vara!

Var in på medborgarhuset i ett ärende och möttes av denna bild. Tydligen är det så att majoritetspartiet kampanjar på alla sätt.

Enligt mitt förmenande ska det inte vara kampanj i ett neutralt kommunhus och ska det vara kampanj ska alla partier som finns representerade i fullmäktige erbjudas möjlighet.

Socialdemokrater skryter med att de nu fått igång ett ungdomsförbund. Dessa SSU-are har också stått kampanjande utanför och i närhet av Liljaskolan. Då det är en förtidsröstningslokal där så jag anser jag det direkt olämpligt.

Alla partier har inte erbjudits att finnas med på Liljaskolan mer än vid två tillfällen. Att man kör kampanjer är helt OK men det ska ske på lika villkor och sen om man som parti väljer att inte vara där är det en helt annan sak.

Så skärpning SSU mig imponerar ni inte på att lägga ut medlemsmaterial på medborgarhuset. Nån ordning ska det väl ändå vara.

4 kommentarer

  1. johan Söderling

    Det är inte ok att sprida partimaterial i kommunens lokaler. Så kan det bli med engagerade unga, men eftersom det upptäcktes direkt är väl ingen skada skedd eller?

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Men då är vi ju överens att det inte är OK. Än om det är unga så måste det vara ordning o reda även om man tillhör majoriteten i en kommun.

  2. Bergis

    Då var det klart. I Sifos senaste mätning drar de rödgröna ifrån. Gapet mellan blocken har nu ökat till 6,2 procent. Stefan Löfven kommer att bli Sveriges nästa statsminister på söndag med Jimmie Åkesson som vågmästare.

    • Hans-Inge Smetana (inläggsförfattare)

      Alltså det är inte klart förrän det är klart och det är valdagens opinionsundersökning som gäller. Fortfarande 600 000 osäkra väljare. Så jag hade nog inte utropat honom som statsminister än.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.