Kling för protokoll (C)

Tankar från en grön socialliberal!

Börjar blogga här igen.

Nu har det gått nästan tre år sedan jag valde att läman Umeå och Västerbotten och därmed också mitt bloggande. Mycket har hänt i livet, men det politiska intresset består och jag har de senaste månaderna saknat att blogga. Att få tycka till, kommentera saker, att få mothugg, att få hugga. Så ikväll har jag bestämt mig för att skaka liv i min gamla VK-blogg ”Kling för protokoll”.

Att jag väljer VK-bloggen kan säkert tyckas märkligt, men mitt politiska intresse växte från att det var kul att diskutera till att faktist bli ett engagemang och livsstil när jag flyttade till Umeå 2004. Den lokala perspektivet jag har i politiken är det västerbottninska, även om jag varit borta unde tre år så känns det fortfarande som att det som händer i Västerbotten är det som händer hemma (även om jag nu från första början är hälsing).

Ambitionen är att denna blogg framöver kommer att handla om mina tankar om politik, både kommunal, regional, nationell och internationell. Ibland kommer den säker handla om helt andra saker än politik när jag känner för det.

Under kvällen kommer mitt ”första riktiga” inlägg efter comebacken. Det kommer nog att handla om den ÖPs konstiga ledare som på ett både osmakligt och osakligt vis ger sig på Fredrick Federley och hans kandidatur till Europaparlamentet.

/Johan

2 kommentarer

  1. Margareta Vigren

    Kul Johan att se dig som återvändare på VK-bloggen!
    Du var verkligen en klippa för oss C-partister när du jobbade på C-distriktet! Det har varit roligt att se hur du inspirerat andra unga människor att engagera sig politiskt. Dessutom fick du oss andra att tänka nytt! Jag ser framemot att följa din blogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.