Fullmåne lite sömn

I går var vi lediga jag och barnen. Frida skulle till Tandläkare vi hade pratat om hur man gör när man är där att hon vill titta i FRidas mun, tror ni det gick nej hon vägrade hon ville inte visa sina tänder så det så.
Så nästa år blir det Urban som får fara. Sedan på kvällen hade vi föräldramöte på Kullerbyttan, det var mycket om planeringen inför ombyggnationerna i slöjdsalen som till hösten kommer att bli den nya stället för kullerbyttan. Jag är glad att dom sattsar på Hällnäs och att det kommer att bli frächt och bättre lokaler för barn och personal, men jag tycker fortfarande att det är jobbigt att barnen ska vara i samma hus från ett års ålder enda upp i 6an.
Men jag känner att jag har gjort allt vad jag kunnat för att detta ska bli bra för alla och jag hoppas att min kännsla jag har ska försvinna och att det kommer att bli bra för alla.

Fullmåne är det många som har problem med sömn då?
Jag har nästan inte fått sova något i natt barnen har bytt av varandra, till slut kl 05 i morse gav jag upp. Det var bara att kliva upp så i dag kommer vi nog vara trötta hela familjen.

Ska snart sätta mig i bilen och åka och lämna barnen sen åka och jobba ha en bra dag/ Louise

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.