Griis i Lycksele en föreställning som Dagcenter satt upp.

Vilken kanondag både vädermässigt och i jobbets vägnar. Jag hade turen att få följa med en brukare till Lycksele och se föreställningen Griis. Vilket jobb dom lagt ner å vad duktiga alla va och att alla var med på ett eller annat sätt. Man blir otroligt imponerad och INSPERERAD, tänk om vi i Vindeln kunde fixa något liknande kanske inte lika stort men något liknande va kul det skulle vara, både för oss som personal samt för brukarna.

Barnen blev lite längre på förskolan i och med att jag inte var hemma i Vindeln förren strax efter fyra. Och när jag skulle hämta Frida var även Urban intågande så vi tog ett barn var och vad snabbt det gick. Sedan blev vi bjudna på middag hos svärmor god fisk och hemmagjord jordgubbskräm till efterätt.

Just nu har Frida ett hysterikst utbrott, hon ville vara kvar längre på toa men det tyckte inte mamma och då blev det skrik och gnäll. Jag fattar inte hur man kan skrika så högt som hon gör man är bara rädd att fönsterrutorna ska gå sönder.
Nu ska jag snart ta dom små till sängen och läsa en bok.

Vi hade en bra träff igår med REVYN och maggan från sygruppen fick lite uppgifter om vad som behövs till föreställningen.

Det pirrade lite i magen i dag när jag var på Griis tänk nu är det inte länge kvar.
Vi hörs / Louise

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.