Underbar middag med smak från Eritrea

Louise HägglundBarnen har sovit uruselt i natt, framförallt Frida. Jag tog sovmorgon men klev upp rätt tidigt i alla fall. Urban mår bättre i dag så jag kan åka till Umeå. Först åkte jag upp på Barnenshus, sedan Coop. Det gick fort att handla i dag, gick även in på dressman och hittade två skjortor och två par byxor till en man på jobbet, hoppas att det passar.

Sedan mot Vindeln igen in på jobbet lämnade av kläderna sedan åkte jag till Senait och Biserat dit kom även Urban med barnen. Vi har fått äta supergod mat och haft det jättetrevligt familjen Lindmark var också där. Vi åkte hem vid !8:00 tiden.

Tvätta av barnen borsta tänder, koka välling, upp och läsa bok nu har den om tomten kommit fram.
Nu ska jag titta om det är något på tv att titta på ikväll.
( mamma ringde precis det är visst pub i Örträsk på lördag jag blir sugen det är år och dar sedan jag var på galej hemma i byn jag tror jag ska koppla på charmen till min man ikväll)

Vi hörs / Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>