Arne Alexander Hägglund 4 år

Louise HägglundJa just i detta nu för 4 år sedan så kaom han vårt lilla mirakelbarn, vi hade kämpat hårt för att få honom men på tredje försöket med IVF så blev jag äntligen gravid. Vilken underbar känsla det var. Jag gick 14 dagar över tiden och väntan var sjukt jobbig, men på 10 timmar så var han född.
Vi födde honom på Lycksele lasarett och vilken underbar peronal dom har där, Urban fick vara med mig hela tiden.

Min pappa Uno hade vid ett tidigare tillfälle sagt att när han skulle bli morfar då skulle han komma klädd i sin smoking och vad tror ni jajamän in på bb i lycksele kom världens stoltaste morfar och mormor, morfar hade SMOKING.

Ja åren går så fort nu är han 4 år, och lillasyster 2år. Vi har haft kalas i dag fam Lindmark och Fam Rosendahl har varit här lekt , ätit blå spagetti med köttfärsås, tårta och till sist en godispåse.

Nu har vi stökat bort och håller på att göra oss i ordning för avfärd till Örträsk.
Vi hörs/ Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>