Nu börjar jag vara rastlös.

Har bara varit hemma nu sedan i Fredags då jag jobbade sist. Jag börjar känna att jag är less på dessa väggar.
Barnen mår bra Frida äter dåligt men det gör hon ju i omgångar, i fm var vi ute i ca 2 timmar jag tog fram fyrhjulingen och skottade lite snö det hade kommit en hel del ca 1dm skulle jag tro.
Alexander har varit ute nästan hela dagen, han har varit och hjälpt farfar med veden mm.

Till middag blev det biffstroganoff med ris det var länge sedan smaskens. Ska bli roligt att jobba igen så att man får träffa lite folk.

I morgon ska Alexander få följa med Urban i lastbilen. Då passar jag och Frida på att dra en sväng till stan och handlar lite. Har pratat med moster Britt-Marie och mormor så dom hänger också med det blir nog trevligt.
Med lite tur så kanske jag kan klippa mig jag skulle igentligen har bokat en tid hos Viktoria på Kerstinsalongen men när man jobbar och bor som vi bor så är det så svårt att få tillfälle att få det gjort jag vi får se.

Ha det vi hörs/ Louise

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>