Först tänkte jag skriva en bok…

…bara för att jag tycker att det är så roligt att skriva!

Men sen när jag väl bestämt mig så kom jag på att jag inte hade något att skriva om. Jag är ju bara en alldeles vanlig man – en Svenne Banan som är så Svenne Banan som bara en riktig Svenne Banan kan vara! Det händer inget i mitt liv som är så intressant att det skulle kunna fylla en bok eller inte ens ett kapitel eller i ärlighetens namn inte ens en sida.

Alternativet blev istället att blogga, för det gör ju så många nu för tiden. Kanske jag om ett år slutat mitt alldeles vanliga jobb och istället på min då berömda blogg ”En f d alldeles vanlig man men nu en skitkänd bloggare” postar ett inlägg med ett foto på mig själv där jag visar dagens outfit och skriver något klatschigt samtidigt som jag berättar var jag köpt kläderna som täcker min trinda lekamen.

Kanske ni ser mig sittandes i soffan på TV4 tillsammans med Tilde de Paula och berättar hur allting startade när jag förvandlades från en alldeles vanlig man till en extraordinär bloggare som fick hela Sverige att häpna! Jag släpper bomben i direktsändning att jag nu ska släppa min första bok och Tilde de Paula  bara ”Äntligen!”.

Men tillbaka till nutiden och detta första blogginlägg…

Om det nu inte händer något i mitt liv, hur ska jag då kunna blogga och hur ska jag få någon att läsa när jag skriver om ingenting? Det här jag faktiskt inte tänkt på än, lika lite som jag tänkt på vad jag ska ha för outfit i dag…

Fan! Det kan bli ett problem!

Jag återkommer…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.