Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Ammarnäs till Sorsele= Bedrövligt

Måste ägna ytterligare en blogg om att skriva om våra dåliga vägar. Hörde reportaget om vägen mellan Sorsele och Ammarnäs idag på P4 Västerbotten. I detta reportage fick folk yttra sig om vad de tycker om just den nämnda vägen. En del hårda ord men jag håller med dem ändå, speciellt grävmaskinisten som ansåg att det största problemet är att de inte blir av med vattnet som ligger i vägbanan, med påföljd att tjälskott uppstår. Har sagt det tidigare och säger det igen. Det måste vara billigare att bygga vägarna ordentligt från början istället för att hålla på att lappa och laga från första dag vägen är byggd.

Jag tror att en extern utredning skulle tillsättas som tittar över de svenska vägarna för tydligen har Vägverket stora bekymmer att klara av att sköta detta på ett bra sätt.

Ungefär 15,30min in i detta program kan ni höra vad de som ringde in hade att säga om den aktuella vägsträckan.

Här kan ni höra Lena Dahlgren, regionchef på Vägverket Region Norr berätta om vad de tänkt göra med en aktuella vägsträckan.

Länk till en blogg jag skrev för ett tag sen om samma ämne.

/Sunken

Ps: Mycket länkande men jag blir hemskt upprörd att det år efter år ska hållas på med projekt som i slutändan blir mycket dåliga. Det är slöseri med våra skattepengar!

Etiketter: , , ,

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.