Mikael Sundling (M) Tvärålund

Tillsammans utvecklar vi Vindeln

Älgjakt

Så då är det åter dags för älgjakt igen:) Inför årets så har det inte hunnits med att ladda allt för mycket. Men nu är det två dagar kvar tills man förhoppningsvis få höra hunden skälla och adrenalinet pumpa.

Har ej blivit så mycket bloggande inför detta val, men på Facebook har jag försökt skapa lite debatt. Opinionen har visat att det eventuellt kan bli ett maktskifte i riksdagen, men jag känner på mig att detta ej kommer att ske, med tanke på att svenska folket troligen fattar att höjda bidrag och höjda skatter bromsar vår utveckling. Det viktigaste är jobben, jobben och jobben! Att som S, Mp och V höja arbetsgivaravgiften för våra unga är inte bara dumt utan idiotiskt. Att en grupp som redan har svårt att få fotfäste på vår arbetsmarknad skulle gynnas av att bli dyrare att anställa är för mig obegripligt. Att för ett företag ta in nyutbildade är en relativt stor belastning rent ekonomiskt, att via lägre arbetsgivaravgift stimuleras att just ta in unga är det enda rätta. Hoppas ni ungdomar som läser detta tänker er för ordentligt när ni går till valurnan.

10613077_10152391089516156_8466140585139890259_n

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.